Dlouhé hodiny v sedle by neměly být podceňovány

    Pokud jezdíte často, tak máte hranici bolesti posunutou o pořádný kus dopředu, minimálně vedete oproti lidem, kteří sedí například několik hodin na koni poprvé – to je potom bolest jako blázen. Hlavně pak, když sesedáte a máte normálně fungovat. Proto je nutné, aby měl jezdec veškeré pohodlí, protože tato bolest přijde na každého a to i zkušeného jezdce, který již má odřené vnitřní strany kolen minimálně stokrát. Anglické podbřišníky jsou právě jedním ze způsobů, jak si zpříjemnit jízdu na koni tak, aby byla co možná nejvíce pohodlná a neproblémová.
    žena na koni projíždějící se po poli
    Neměli bychom zapomínat ani na samotného koně, který celodenní rajtování jezdce nemůže dobře snášet, pokud není dostatečně dobře vybaven. Jen si sami vezměte, celý den byste nosili na zádech osmdesát kilo (a to v tom lepším případě), které by vás nutilo například ještě skákat přes překážky! Zdraví koně je možná ještě důležitější s narůstajícím věkem, kdy je opravdu pečovat nejen o pohodlí jezdce, ale také samotného koně. Přeci jen, starší koníček už nemusí vydržet to, co před deseti lety.

    Anglické podbřišníky jsou tím ideálním, vyrobeny z kvalitního materiálu, který odolá věky, mají pozinkované pokování a určitě oceníte i preciznost výroby, ostatně jedná se o základní vybavení pro koně i jezdce. Pokud tedy máte zkušenost s tím, že sedlo vám hodně klouže ze strany na stranu, je dobré jej upevnit tak, to koně co nejméně bolelo a ideálně, aby si nějakého podbřišníku vůbec nevšiml. Mělo by poskytovat také dostatek prodyšnosti. A nejen to, velikost se dá ještě následně nastavit podle potřeba a také podle tvarů, což je jedna z výhod této kvalitní ruční výroby.
    kůň s jezdkyní v červených šatech tečkovaných
    Máme pro vás tedy ideální řešení za tu nejmenší možnou cenu na celém českém trhu – pokud tedy jenom čekáte, až se udělá venku pěkně, abyste si zase mohli hodiny vyjíždět bez toho, že byste měli odřená kolena, ohnutý hřbet a vychýlenou páteř a kůň z vás neměl noční můru.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup